Boek uw buitenhuis

De parken van BoekUw Buitenhuis.nl zijn zeer goed verzorgd, de lodges veelal nieuw, uitstekende service, vele faciliteiten, volop beschikbaarheid, ideaal voor natuurliefhebbers en families. Ook aan te raden voor Glamping websites. De tarieven zijn zeer goed betaalbaar.

Boek Uw Buitenhuis verhuurt betaalbare vakantie chalets, luxe lodges, groepsaccommodaties en tentplaatsen op 3 verschillende vakantieparken/ campings in Overijssel/ Gelderland. De parken van Boek Uw Buitenhuis bevinden zich op rustige locaties, nabij natuur in de Achterhoek/ Twente/ op de grens van de Veluwe. Ideaal voor fietsers en wandelaars! Enkele parken zijn voorzien van een (verwarmd) buitenzwembad en voorzieningen als speeltuintjes, minigolf en kleinschalige animatie.

Buitengoed de Vlinderhoeve wordt gerealiseerd op de grens van de Veluwe en de Achterhoek in een rustige, natuurrijke omgeving.

Het park staat garant voor veel speelplezier voor de kinderen en leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor vele bosrijke fiets- en wandeltochten. De Vlinderhoeve biedt onder andere een verwarmd buitenzwembad, sportvelden, jeu de boules banen, midget golf en een speeltuin. De gloednieuwe 4-persoons lodges beschikken over een zonnige tuin aan het water en zijn modern ingericht. Alle kamers zijn gelijkvloers en geschikt voor gasten die minder goed ter been zijn.

Onze aanbiedingen van Boek Uw Buitenhuis

Vakantiehuizen

Lodge Mistique - 3 personen
Bos Lodge - 4 personen
Boslodge Plus - 4 personen
Boslodge Mikah - 4 personen
Boslodge Olivia - 4 personen
Bos Lodge - 4 personen
Natuur Lodge - 4 personen
Klassieke Lodge - 4 personen
De Eekhoorn - 4 personen
Lodge Meerkoet
Bos Lodge - 5 personen
Bos Lodge - 6 personen
De Boshoek - 4 personen
Twentse tentsuite XL met privé sanitair (NIEUW) | 6 pers.
Lodge Mistique - 4 personen
Lodge Grand Modern - 4 personen
Woody Lodge Valerie - 4 personen
Woody Lodge Florian - 4 personen
Luxe Lodgetent XL met privé sanitair | 4 pers.
Lodge Kwikstaart - 6 personen
Bos Lodge Wellness - 2 personen
Bos Lodge met privé sauna - 4 personen
Bos Lodge Wellness - 4 personen

Accommodaties

Vakantieboerderij De Regge - 26 personen
Vakantiehuis De Elsgraven - 28 personen
Scroll naar boven