Bergsportreizen

De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland. Bergsportreizen.nl is een onderdeel van NKBV en heeft een groot aanbod aan activiteiten voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers. Of het nu gaat om een ééndaagse workshop, meerdaagse cursussen of mooie reizen naar afgelegen berggebieden, voor elke leeftijd en op ieder niveau is er wel een reis te vinden. Ook zijn er reizen en cursussen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning.

Bergsportreizen organiseert activiteiten voor mensen met een passie voor bergsport. Er wordt een breed scala aan bergsportreizen georganiseerd in de mooiste en meest exclusieve gebieden. Zo komt u op prachtige plekken die nog onbekend zijn en houdt u er zelfs vrienden aan over met wie u later nog een tocht maakt.

Bergsportreizen behoort tot de NKBV met meer dan 60.000 leden. Om er zeker van te zijn dat iedereen goed voorbereid en veilig de bergen in gaat, worden de reizen, workshops en cursussen begeleid door gediplomeerde buitenlandse gidsen, Nederlandse instructeurs of tochtleiders met een ruime alpiene ervaring.

 

Scroll naar boven